TMA – bilar

Montering av skydd utförs enligt Trafikverkets krav och regler.

Våra fordon har TMA-skydd Skorpion 100

TMA eller Truck Mountend Attenuator, är ett energiupptagande påkörningsskydd som monteras på lastbilar och används vid olika vägarbeten samt räddningsarbeten vid trafikolyckor. I dagsläget har vi på Team Vägservice 6 TMA-fordon. Montering av skydd utförs enligt Trafikverkets krav och regler.

Våra fordon har TMA-skydd Skorpion 100 och är godkända för att köra i miljözon och är utrustade med trafikledningstavla.

Tillsammans med andra företag kan vi erbjuda helhetslösningar när det gäller vägskyltar, avstängningar och trafikanordningsplaner i samband med vägarbeten. Kontakta oss om du vill veta mer!

BAKGRUND
Team Vägservice Sverige har arbetat med trafiksäkerhet vid vägarbeten sedan 2006. Företaget är en del av Team Städservice som varit verksamt sedan 1987 i Västra Götalandsregionen. I företagsgruppen finns också bolag inom trädgårdsservice och fastighetsservice.

VERKSAMHET
Team Vägservice Sverige är ett familjeföretag som kännetecknas av snabb och högkvalitativ service. Vi anpassar oss efter dina önskemål och krav och vi gör allt för att tillhandahålla den tjänst du behöver. Ofta med kort varsel!

Våra verksamhetsområden är mellersta och södra Sverige och vårt kontor hittar ni i Lödöse.

Kontakta oss gärna för prisuppgifter!

Kontakta oss